Homepage Apply Courses Coaching Mediation Contact

Courses Edu Active
 
Chamber of commerce number: 34220353
Mail us: Edu Active
Call us: 06 54357524
Twitter: @Edu_Active
Facebook: Facebook
 

Algemeen
Waarom onze cursus?
De meeste taalcursussen zijn gericht op lezen, schrijven, luisteren en spreken. Dit zijn in beginsel twee vaardigheden te veel! Uw wilt dat de au pair uw kind kan verstaan, niet dat zij brieven met uw kind kan schrijven.
Uw au pair heeft het helemaal niet nodig om Nederlands te kunnen schrijven en lezen. In plaats daarvan kan de energie en cursustijd veel beter gestoken worden in spreek -en luistervaardigheden.

Helaas bestond een dergelijke cursus nog niet, daarom heeft Edu Active ons gevraagd een eigen cursus te ontwikkelen. Wij hebben ervaring in het onderewijs en onderwijskundige processen. We hebben weggelaten wat weg kan, zodat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de onderwijskundige tijd die er is.
Deze cursus is helemaal gericht op verbale communicatie tussen au pairs en kinderen. Ook de prijs zal u aanstaan. Een cursus van tien lessen kost slechts €195,-.

Iedereen is welkom.
Om deze cursus te kunnen volgen hoeft u geen verdere banden met Edu Active te hebben. Iedereen is welkom. En ondanks dat de cursus is ontwikkeld voor au pairs, maken steeds meer expats gebruik van de cursus.

De groepsgrootte is slechts 10 personen maximaal. Zo garanderen wij tijdens de lessen intensieve aandacht. Ook is de leerkracht buiten de lessen goed bereikbaar voor vragen over het huiswerk. (iedere dag; telefonische van 17.00 tot 21.00 uur)

Er wordt standaard vier keer per jaar een cursus gestart (zie cursusoverzicht), maar het is ook mogelijk om zelf de starttijd van uw eigen cursusgroep te bepalen. Of heeft u wel eens gedacht aan een privé cursus voor uw au pair. Voor deze mogelijkheden en meer klikt u hier

Visie.
Een au pair heeft een grote verantwoordelijkheid wanneer het gaat om de zorg voor kinderen. Deze verantwoordelijkheid kan zij beter dragen wanneer ze de taal van de kinderen begrijpt. Daar hoort een bepaalde woordenschat bij, die niet aangeleerd wordt in reguliere talencursussen. Een au pair met dergelijke gerichte woordenschat is meer in staat te communiceren met de kinderen en daardoor waardevoller voor de kinderen en gastouders. De au pair, het kind en de gastouders hebben er het meeste baad bij wanneer de taalcursus aan het begin van de au pair periode gevolgd kan worden.

Verantwoording leerplan.
De basis van de cursis is het vervoegen van werkwoorden (ik wil, jij moet). In combinatie met het aanleren van een au pair gerelatieerde woordenschat levert dit kleine zinnen op (ik wil plassen, jij moet naar school).
Er wordt van de au pair verwacht dat zij huiswerk maakt. Iedere les worden er woorden aangeleerd en geoefend. De cursist krijgt deze op een blad in het Engels-Nederlands/fonetisch (wanneer nodig ook Duits). Aan het begin van de volgende les wordt er met een herhaling begonnen.
De lessen zijn vormgegeven in thema's. Thema's die natuurlijk te maken hebben met het werk van de au pair.

Top

Overige informatie

Privé-cursussen/ Kleine groepscursussen

Soms is een cursus net begonnen, of is de eerstvolgende cursus al volgeboekt. Geen paniek! Regel uw eigen cursus!

In overleg met de mentor kan u bepalen wanneer de cursus van start gaat. Zo krijgt uw au pair de lessen aan het begin van het au pair jaar en hebben u, uw kinderen en uw au pair het meest aan de cursus. Maar er is meer. Ook kan u aangeven waar u de cursus wil doen! Heel Nederland is mogelijk.
Natuurlijk zijn privé-lessen exclussief en daarom ook iets duurder, maar... Al vanaf 4 cursisten worden de reguliere prijzen gerekend! Dus wanneer u vier au pairs tegelijk aanmeld kan u bepalen wanneer én waar de cursus aanvangt.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Nog één keer op een rij:
  1. U geeft uw au pair op voor de reguliere taalcursus. (reguliere prijs, lokatie Haarlem)
  2. U vraagt een prive-cursus aan. (maximaal 3 cursisten per cursus, intensief les, privé tarief, lokatie in overleg)
  3. U vraagt een groepscursus aan. (minimaal 4 cursisten per cursus, reguliere prijzen, lokatie in overleg.)

Aanmelden

 
Coming up
 
Info
Dutch course EXPATS
The 21th of January.
Location; Haarlem.
Time; 19.30 21.00.
 
 
Info
Dutch course AU PAIRS
The 26th of March.
Location; Haarlem.
Time; 20.30 - 21.30.
 
 
Info
Dutch course AU PAIRS
The 23th of Sept. 2015.
Location; Haarlem.
Time; 20.00 - 21.30.
 
Copyright (c) 2005 Edu Socius. All rights reserved.